Lås til trepunktslås...

Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslås


Flot designet fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslås fra min distributør Easy2Access A/S. Vi tilbyder blandt andet eksklusive fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse, med og uden skjult tastatur, specialdesignet til det danske vejr.


Vi tilbyder en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse, hvor du kan tildele nye én- eller flergangskoder til systemet, uden du er i nærheden. Din fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse kan nemt tildeles koder fra din smartphone og vores hjemmeside.


Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse - både med oval og dråbecylinder


Når du køber en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse, køber du et produkt der er udviklet og designet i Danmark og Norge, af vores dygtige medarbejdere, med særlig hensyntagen til de nordiske forhold og vores specielle klima.


Vores fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse er tilpasset så det betjener trepunktslåsekasser både med oval, og dråbecylinder. Udover vores fingeraftryk eller kodelåse til trepunktslåse, tilbyder vi til døre der har en normal modullåsekasse med oval cylinder, automatlåsekasser som passer lige i døren.


Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse – det smarte alternativ til nøgler


Når du vælger en fingeraftryk eller kodelås til trepunktslås i din bolig, din virksomhed eller din udlejningsbolig, slipper du for nøgleproblemer. Ingen nøgler bliver væk, og står nogen foran hoveddøren, som du gerne vil lukke ind uden du selv er i ejendommen, kan du lynhurtigt tildele dem en adgangskode. Du slipper for besværlig og umulig nøgleudlevering, og kan oprette koder der har kort eller lang holdbarhed.


Hele kommunikationen foregår uden SIM-kort, WIFI eller anden form for fordyrende opkobling. En kodelås til trepunktslåse, kan derfor monteres i hytter og huse der ligger øde og afsides.


Systemet giver også store fordele til udlejere af sommerhuse, lejligheder og hytter. Der vil aldrig være nøglekopier eller nøgler der ikke bliver afleveret i omløb. De smarte koder kan ligeledes tildeles i flere eksemplarer til større selskaber.


Hør nærmere om Fingeraftryk eller kodelås til trepunktslåse


Vi er parate på telefon +45 6088 6616 eller e-mail info@keytouch.dk, hvor vi kan besvare spørgsmål og hjælpe dig videre med din nye kodelås til trepunktslåse.